احلامي
مرحبا بكم في منتدي احلامي




 
البوابةالرئيسيةمكتبة الصوربحـثالتسجيلدخول
المواضيع الأخيرة
» اعرف شخصيتك
الإثنين يونيو 28, 2010 10:31 am من طرف didi

» مفاجأه
الأحد يونيو 27, 2010 1:05 am من طرف معجبة بالقمر

» احلي فساتن فرح
الخميس ديسمبر 03, 2009 4:55 am من طرف didi

» خطوات نجاح عمل الكيك والحلويات
السبت سبتمبر 26, 2009 10:11 am من طرف didi

» مفأجأتي لكم .. اقدم لكم الفوتوشوب 8 برابط سريع تحميل الفوتوشوب في 6 دقايق ..
الثلاثاء سبتمبر 01, 2009 1:48 pm من طرف EMY MOON

» آيس كريم
الثلاثاء سبتمبر 01, 2009 1:32 pm من طرف EMY MOON

» دليل السعرات الحرااريه هام جدا
الثلاثاء سبتمبر 01, 2009 1:29 pm من طرف EMY MOON

» مع اللعبة الخفيفة جدا والجميلة جدا قلبظ بمساحة 5 ميجا فقط على احلام البنات
الجمعة أغسطس 14, 2009 2:38 pm من طرف الغلآكله

» ميكياج يدخلك اجنه
الجمعة أغسطس 14, 2009 4:56 am من طرف دمعة الحب


شاطر | 
 

 .. ..][ ـآإلتوفي ـآلآإيطـآإلي ][ .. ..

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
EMY MOON
بنوته جديده
بنوته جديده
avatar

انثى
عدد الرسائل : 37
العمر : 21
اعلام الدول :
مزاجك يا قمر :
المهنه :
هوايتك :
الصوره :
عرفتنا ازاى : من منتدي انت مشترك فيه
تاريخ التسجيل : 16/07/2009

مُساهمةموضوع: .. ..][ ـآإلتوفي ـآلآإيطـآإلي ][ .. ..   الخميس يوليو 16, 2009 5:56 pm

.. ..][ ـآإلتوفي ـآلآإيطـآإلي ][ .. ..







المقادير:
- رقائق شكولاته حوالى 170 جرام
- كوب سكر
- 2/1 كوب لوز مقشور انصاف
- معلقه فانيليا - 8/1 ملعقه ملح
- 1 كوب زبده
فى حله صغيره نسخن الزبده بس خلو بالكم ان الكميه راح تتضاعف لذلك اختاروا
اوانى متسعه للتوفى





على نار هادئه نحط الزبده معاها السكر والملح
ونضيف 2 ملعقه ماء كبار
خليكى صبوره انتبهي تعلى النار على التوفى




بعد ما الزبده تسخن والسكر يذوب على النار شويه
وتقلي فى الصوره الزبده شكلها بيفور وهو المقصود
عشان نطير الماء الموجود فى الزبده
اول لما الماء اللى فى الزبده ما يتبخر لون المزيج بيبتدي يتغير



الشطاره انك تشيلى المزيج من على النار
قبل درجه حرارته ما تتعدى 300 فهرنهيت
"طبعا الى عندهم ترمومتر بيساعد جدااا
فى ضبط التوفى"
بعد ما يصل للون الى فى الصوره ابعديه
عن النار وضيفى الفانيليا
افردى التوفو بسرعه على ورقه زبد مفروشه
فى طبق فرن وبسرعه ساويه لانه
بيتشكل اسرع مما تتصورى



رشى رقائق الشكولاته على التوفى وانتظرى
ثوانى حتى تتمكن حراره التوفى من تذويب
الشكولاته ثم افرديها بالمعلقه
على وجه التوفى




رشى الوجه باللوز المقشور والمحمص





الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
.. ..][ ـآإلتوفي ـآلآإيطـآإلي ][ .. ..
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
احلامي :: المطبخ-
انتقل الى: